The Dynamic Duo 2
ADVERTORIAL

Winnen! Sage espressomachine én koffiemolen

Barista’s opgelet! De hele maand juni kun je als melkkunstenaar in de prijzen vallen door mee te doen met een van de Oatly no-waste Latte Art Throwdowns in België, met als grote prijs een Sage espressomachine én koffiemolen. Aankomende donderdag 2 juni wordt het toneel opgebouwd bij koffiebar Black & Yellow in Antwerpen voor de eerste editie.

Morgenavond strijden bij Black & Yellow zestien deelnemers om The Dynamic Duo van Sage. In tweetallen zullen zij hun mooiste latte-artfiguren schenken, waarna een driekoppige jury binnen enkele seconden hun favoriet kiest. Er wordt hierbij onder andere gelet op contrast, symmetrie en in hoeverre de opdracht juist is uitgevoerd. Voor de keuze van de patronen wordt gebruik gemaakt van de Oatly Instagram-filter. Met een béétje pech word je dus uitgedaagd om een double winged phoenix te schenken… hoewel dat natuurlijk wel voor een flinke dosis spanning en sensatie zorgt!

Winnen!

De Sage espressomachine en koffiemolen staan niet voor niets bekend als The Dynamic Duo. Deze combinatie van Dual Boiler espressomachine met de Smart Grinder Pro koffiemolen is dé ideale keuze voor de echte koffiefanaat en thuisbarista, die het hele proces van boon tot kop wil kunnen beïnvloeden. De espressomachine is voorzien van een dubbele rvs-boiler én een PID-temperatuurregelaar, waardoor je een consistent geëxtraheerde espresso kunt zetten én tegelijk melk kunt opschuimen voor een latte, flat white of cappuccino. Zo schenk je ook thuis de mooie figuren in je koffie!

De Smart Grinder Pro koffiemolen beschikt over 60 unieke maalinstellingen. Hierdoor kies je altijd de juiste maalgraad, van espresso tot French Press. Maal rechtstreeks in de portafilter of vang het op in een bakje, ga voor één of twee shots of bepaal handmatig hoeveel gram espresso-output je wil. Wat wil je nog meer? Wij zien geen reden om je niet in te schrijven voor één van de latte art throwdowns…

Inschrijven

Meedoen? Voor de eerste editie bij Black & Yellow in Antwerpen kun je je helaas niet meer inschrijven.Wel kun je nog op de wachtlijst worden gezet, voor wanneer kandidaten met plankenkoorts toch niet komen opdagen. Voor de twee volgende edities in Brussel en Gent zijn de inschrijvingen nog open. Natuurlijk zijn de latte art throwdowns ook gewoon heel leuk om als bezoeker te beleven. Naast het aanmoedigen van jouw favoriete barista’s word je voorzien van bier, heerlijke no-waste koffiecocktails, bruisende beats en Zweedse hapjes.

Oatly latte art throwdown

Evenementen

  • 2 juni Antwerpen: Black & Yellow x MOK
  • 30 juni Brussel: Cup 28 x Brussels Coffee Week
  • 14 juli Gent: Way Coffee Roasters x Gentse koffie feesten

Ga jij voor de winst en neem je The Dynamic Duo van Sage mee naar huis? Blijf op de hoogte van alle Latte Art Throwdowns via Coffee Cult

Benieuwd naar meer espressomachines van Sage? Neem een kijkje in onze online shop.
GA NAAR SHOP

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

LAATSTE NIEUWS

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 45 spb

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT