-
koffieTcacao
The Cacao Project | Mechelen
Read moreKoffieTcacao spot The Cacao Project in Mechelen! Een praline van geturfde whiskey, gerookte hazelnoten en knettersuiker is ‘business as usual’ voor The Cacao Project.
-
de redactie
DARQ | MAASTRICHT
Read moreKTC spot Darq in Maastricht: een chocolaterie waar het verhaal van de chocolade net zo bijzonder is als de chocolade zelf.
-
de redactie
Chocolaterie & Salon de Thé | Papendrecht
Read moreEind vorig jaar opende aan het sfeervolle Oude Veer in Papendrecht Chocolaterie & Salon de Thé, een salon, winkel en ijssalon ineen.
-
koffieTcacao
Hilde Devolder | Gent
Read more“Als het proeven en proberen uitmondt in een goed recept, voelt dat als magie”
-
koffieTcacao
Chocoladehuis Boon | Hasselt
Read moreIn het centrum van Hasselt, in een statig herenhuis van driehonderd jaar oud, vind je Chocoladehuis Boon.
-
koffieTcacao
The Pastry Club – Eindhoven
Read moreIn een creatieve omgeving proef en koop je hier high end pastries. Patissier Jurgen Koenstrok begon in 2014 met The Pastry Club.
-
koffieTcacao
Bij Robèrt – Oisterwijk
Read moreVoor Robèrt van Beckhoven is het geheim van mooie cacaocreaties het op de juiste temperatuur verwerken van de chocolade.
-
koffieTcacao
Bittersweet – Leuven
Read moreBittersweet in Leuven is niet zomaar een bonbonwinkel, eigenaar Bram Jaenen is een chocolatier die zijn klanten wil laten glimlachen.
-
koffieTcacao
Au Flan Breton – Tervuren
Read moreEigenaren Petra en Frederik droomden al een tijd over een lunchroom naast hun bakkerij en patisserie.
-
koffieTcacao
Chocolats Gerbaud – Brussel
Read moreMet fruit, specerijen en noten maakt eigenaar Laurent Gerbaud met zijn team de mooiste donkere chocoladecreaties.
gespot cacao
Onze nieuwste editie, met een prachtige illustratie van Meghana Sathe op de voorkant, staat weer vol boeiende verhalen, goede interviews, lekkere recepten en KTC-nieuws!
NIEUWE EDITIE
koffieTcacao 43
NIEUWE EDITIE
koffieTcacao 43
Onze nieuwste editie, met een prachtige illustratie van Meghana Sathe op de voorkant, staat weer vol boeiende verhalen, goede interviews, lekkere recepten en KTC-nieuws!