HOTSPOTS

Onze ultieme selectie van de leukste specialty coffee-, thee- en cacaohotspots in elke stad. 

Bartine opent nieuwe vestiging in Den Haag

In Den Haag vind je sindskort Bartine "Bakery & Market": een ambachtelijke desembakkerij en winkel met liefde voor de buurt.

Anne&Max Flagship Store

De nieuwe locatie is de grootste, meest duurzame én slimste Anne&Max vestiging tot nu toe.

Een hotel, café en conceptstore onder één dak in een prachtig monumentaal pand uit 1867. Ontdek de nieuwe Rotterdamse hotspot, Hotel âme.

Specialty Coffee Guide Brussel

Terwijl pioniers zoals OR Coffee en Mok nog steeds vaste waarden zijn, heeft nieuw talent zijn plek in de grootstad veroverd. Bekijk snel waar je moet zijn!

specialty coffee Edinburgh

Op bezoek in de groenste stad van de VK? Dan mag je deze vijf toffe specialty coffeebars in Edinburgh zeker niet overslaan.

Vier nieuwe leuke specialty koffiebars die je niet mag missen in Rotterdam. Pen ze snel neer in jouw little black book.

theestudio PekoeTea

PekoeTea is sinds 2008 het premium theemerk uit Edinburgh. Begin 2022 maakten eigenaren Jon Cooper en Esther Kungu-Cooper de cirkel rond met een nieuwe theestudio.

Specialty coffee in Bordeaux

Een klein Parijs dichtbij de Franse westkust, zo laat Bordeaux zich het best omschrijven. Niet in de laatste plaats vanwege de vele

Dutch Design Week 2021

Vandaag klinkt het startsein van dutch design week. Van zaterdag 16 tot zondag 24 oktober staat de binnenstad van eindhoven in het

los angeles koffie

In los angeles geldt: is het niet geïnstagramd, dan is het niet gebeurd. Zo vliegen hashtags als #pokébowlgoals en #kombuchaaddict je hier

KTC CITYTRIP: MEXICO-STAD

Mexico-Stad is immens groot, levendig, bijzonder en hartverwarmend. Deze drie hotspots met koffie, thee en chocolade wil je niet missen.

GRATIS HOTSPOT GIDS

Download nu de gratis hotspot gids met daarin onze tips voor 30 toffe koffiezaken in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Den Haag en Rotterdam.