HOTSPOTS

Onze ultieme selectie van de leukste specialty coffee-, thee- en cacaohotspots in elke stad. 

Te midden in deze bruisende, creatieve hub kunnen koffieliefhebbers er hun hart ophalen.

Van stijlvolle koffiezaken tot hippe lunchrooms: voor goede specialty coffee ben je bij deze hotspots in Brugge op het juiste adres.

De mooie stad achter de duinen is ook van de specialty coffee. De afgelopen jaren openden hier steeds meer koffiezaken hun deuren.

Voor goede thee, koffie en chocolade zit je in België goed. Deze 10 hotspots in Antwerpen zijn absoluut een bezoek waard.

De Monin flagship store in Rotterdam is een walhalla voor iedereen die van verrassende signature koffie- en theedranken houdt.

De Benelux heeft er de laatste jaren weer een tal van koffie hotspots bij gekregen. Van Den Haag tot Haarlem en van Amsterdam tot Antwerpen: bij deze nieuwe zaken staat de koffie klaar!

Wie een weekend Sevilla op de planning heeft staan wil natuurlijk ook daar goede koffie of thee drinken. Zet deze hotspots maar op het lijstje!

Stedentrip naar Split op de planning? Zet deze 6 hotspots voor specialty coffee of een borrel maar vast op je lijstje.

Tijdens een stedentrip naar Hamburg kom je als koffie- en theeliefhebber niets te kort. Deze 6 hotspots zijn het bezoeken waard.

In los angeles geldt: is het niet geïnstagramd, dan is het niet gebeurd. Zo vliegen hashtags als #pokébowlgoals en #kombuchaaddict je hier

Mexico-Stad is immens groot, levendig, bijzonder en hartverwarmend. Deze drie hotspots met koffie, thee en chocolade wil je niet missen.