HOTSPOTS

Onze ultieme selectie van de leukste specialty coffee-, thee- en cacaohotspots in elke stad. 

De Rotterdamse branderij opent begin volgend jaar ’s werelds eerste koffiehotel. Ter promotie trekt het team momenteel door Europa met oldtimer koffietruck Laura.

Tijdens een bezoek aan de groene stad aan de Waal mogen deze 8 koffiezaken niet ontbreken.

Maak kennis met een gevarieerde theecultuur en een uitgebreid aanbod van specialty coffee tijdens een stedentrip naar Praag.

Écht goed beslagen ten ijs kom je bij deze vijf ijssalons met specialty coffee.

Voor goede thee, koffie en chocolade zit je in België goed. Deze 10 hotspots in Antwerpen zijn absoluut een bezoek waard.

Zet deze zomer een rondleiding bij De Eenhoorn op jouw to-do lijstje en maak kennis met de wereld van vakmanschap achter koffie, thee en sigaren.

Een veelbezochte vakantiebestemming voor Nederlanders is Slovenië niet, maar het landschap is prachtig, de geschiedenis rijk, de bevolking vriendelijk en het eten en drinken...oh la la.

Op bezoek in de mooiste grachtenstad van Europa? Bij deze 8 hotspots in Utrecht geniet je van de lekkerste koffie, thee en chocolade!

Breda staat bekend om zijn street art, maar na een dosis kunst is het tijd voor goede koffie. Bekijk deze 5 koffiezaken in Breda.

In los angeles geldt: is het niet geïnstagramd, dan is het niet gebeurd. Zo vliegen hashtags als #pokébowlgoals en #kombuchaaddict je hier

Mexico-Stad is immens groot, levendig, bijzonder en hartverwarmend. Deze drie hotspots met koffie, thee en chocolade wil je niet missen.