Over Ons

ONS VERHAAL

“Liefhebbers van koffie, thee en cacao informeren en inspireren”. Dat is waar koffieTcacao voor staat. Wij zijn er niet enkel voor professionals, maar ook voor de thuisbarista, de geeks, de chocoholics, de liefhebber van echte thee en de enthousiaste thuiskok. Met ons platform willen we deze doelgroepen verbinden, informeren en inspireren.

Elk kwartaal vullen we vol overgave koffieTcacao magazine met oogstrelende reportages, persoonlijke interviews, columns van industrieprofessionals, vermakelijke reviews en de laatste nieuwtjes.

Hiernaast is de KTC-website natuurlijk dé plek om het laatste nieuws uit de wereld van koffie, thee en cacao op te pikken. Ook vinden we het geweldig als jij ons ‘ontmoet’ op Facebook, Instagram en Pinterest!

En omdat we snappen dat je niet 24/7 online bent, maken we het je makkelijk met de KTC-nieuwsbrief. Hiermee brengen we je maandelijks op de hoogte van de hotste nieuwsitems, opkomende events en speciale acties. Schrijf je nu in!

DE MAKERS

koffieTcacao magazine geven wij sinds 2012 uit. Wij hebben een passie voor pure, eerlijke, onderscheidende en eigenwijze producten. Alles wat wij doen komt voort uit een drive om eerlijk, duidelijk en vernieuwend te communiceren. Creativiteit bereik je door buiten de kaders te denken, hiervoor is bij ons een informele sfeer, goede koffies, homemade brownies en veel lachen een must.

Get social met ons op:

 

ONTMOET ONS TEAM