theecocktails door tess posthumus

Theecocktails door Tess Posthumus – andere koek

Deze zomer maak je zelf verrassende en verfrissende theecocktails en mocktails! In de rubriek ‘andere koek’ in KTC15 vind je vijf heerlijke theecocktails door Tess Posthumus op basis van Dilmah thee.

In theecocktails door Tess Posthumus: een Lively Lime Longdrink, een Jasmine Green Tea, een Ceylon Sidecar, een Sansorino en een Minty Mule. De Minty Mule geven we je kado, de rest vind je in KTC15.

 

Theecocktails door Tess Posthumus: Minty Mule

Ingrediënten
145 ml Dilmah Gentle Minty Green Tea / 20 ml vers limoensap / 15 ml Monin gembersiroop / ijsblokjes om op te serveren
Garnering
1 schijfje verse gember/ 1 takje verse munt / 1 kort rietje
Bereiding

  • Zet de thee met water van 75°C, gedurende 2 minuten
  • Haal het theezakje uit het water en laat afkoelen
  • Giet het over in de met ijs gevulde cocktailshaker en shake de thee mee met de rest van de ingrediënten
  • Zeef in een metalen beker of glas, gevuld met ijsblokjes
  • Garneer met de munt, gember en het rietje
Je vindt de recepten van de andere vier theecocktails door Tess Posthumus in KTC15.
Verkrijgbaar bij tijdschriftspeciaalzaken in NL en BE en bij 75 Albert Heijns.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Het laatste nieuws

Het beste van koffieTcacao in je inbox

koffieTcacao 44

koffieTcacao magazine

koffieTcacao is hét lifestyle magazine dat vier keer per jaar verhalen, nieuws en trends uit de levendige specialty coffee, thee én cacaoscene dichtbij brengt met diepgaande journalistiek en een geweldig design.

WIJ DENKEN DAT JE DIT VAST OOK LEUK VINDT